Dansk Lokal Syn

Workplace Workplace Workplace Workplace Workplace WorkplaceOm Dansk Lokal SynVelkommen til Dansk Lokal Syn

Dit lokale valg
Dansk Lokal Syn er en frivillig forening, der har til formål, at samle de små lokale privatejede synsvirksomheder. Gennem konstruktivt fagligt samarbejde arbejder Dansk Lokal Syn for at styrke virksomhederne i konkurrencen mod de større landsdækkende kæder, hvoraf de største er udenlandsk ejede.

Kvalitet og service
Dansk Lokal Syn har aftaler om teknisk bistand og arrangerer f?les efteruddannelse af medarbejdere. Alle medarbejdere er løbende på kursus for at sikre en ensartet og for kunden reel og ligeværdig bedømmelse af køretøjet.

Synssteder over hele Danmark
På denne hjemmeside finder du 55 lokale virksomheder med ca. 100 afdelinger fordelt over det meste af Danmark.

" - Dansk Lokal Syn - for dig der støtter de små lokalt ejede danske virksomheder, og derved sikrer at dine penge arbejder videre i lokalsamfundet."Med Dansk Lokal Syn får du garanti for:

Danmarks bedste service

Garanti for at møde viljestærke danske synsvirksomheder, hvor medarbejderne er klar til at yde landets bedste service inden for bilsyn.

Danske privatejede virksomheder

Garanti for ansvarligt udførte bilsyn i en lokal dansk privatejet virksomhed, hvor den øverste teknisk ansvarlige er medarbejdende virksomhedsejer, og ikke bare en ansat med cheftitel.

Personlig betjening

Alle synsvirksomheder i Dansk Lokal Syn tilbyder personlig betjening igennem hele processen, for at lette kundens vej ved tidsbestilling eller anden ønsket adgang til syn.

Professionel vejledning

Garanti for seriøs og professionel rågivning under synet omkring køretøjets tilstand og anbefalet vedligeholdelse.

Uvildig behandling

Garanti for uvildig og kvalificeret behandling, da virksomheder i Dansk Lokal Syn kun foretager syn, og dermed er helt fri af uvildighedsbelastende økonomiske interesser i køretøjsbranchen, som fx salg og reparation.

Hurtig tid til syn

Garanti for en nem og hurtig tid til syn, da fleksibiliteten som bekendt er omvendt proportional med afstanden til topledelsen.